Késtek a nyerőszámok - ez áll a háttérben

 

Az előzőleg megadott időpontnál később, fél hat után közölte a Szerencsejáték Zrt. a hatos lottó eheti nyerőszámait. Korábban azt közölték a hirado.hu-val, hogy technikai probléma merült fel azt közvetítő televíziós társaságnál, ezért nem tudták a megszokott időben közölni.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:
19 (tizenkilenc)
22 (huszonkettő)
28 (huszonnyolc)
34 (harmincnégy)
39 (harminckilenc)
45 (negyvenöt)

Nyeremények:
6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatos szelvényekre 375 640;
a 4 találatos szelvényekre 7255;
a 3 találatos szelvényekre 1670 forintot fizetnek.

Ezért késtek a számok

Korábban köbb olvasónk jelezte telefonon, hogy nem találják a hatos lottó eheti nyerőszámait az MTVA Teletext 870. oldalán, ezért megkerestük a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatát, hogy mivel magyarázzák azt, hogy az elvileg délután 16 óra előtti húzásról még nincsenek nyerőszámok.

Ott az közölték munkatársunkkal, hogy közelebbről nem részletezett technikai probléma lépett fel a sorsolást közvetítő tévétársaságnál, ezért nem tudták leadni azt. Mint elmondták, a fogadási szabályzat értelmében ha a sorsolást közvetítő tévétársaság 48 órán belül leadja azt, akkor az még hivatalos eredménynek minősül.