Tiger Woods és barátnője szakítottak, és nem mostanában

 

Rájár a rúd az egykori golfsztárra.

Ha végigvesszük Tiger Woods kálváriáját, talán egyikünk sem fogja irigyelni hatalmas vagyonát. 2008-ban volt utoljára bajnok, utána szinte csak a baj jutott ki neki.

Ittas vezetés, hátfájások, alvásproblémák. Csak néhány azok közül a körülmények közül, melyek mind sportkarrierjét, mind magánéletét tönkrevágták. 2004 és 2010 között volt együtt Elin Nordegrennel, a házasságukból két gyermek született. Majd összejött Lindsey Vonn olimpiai bajnok sízővel, akivel három évig élt együtt. Ezalatt folyamatosan sérülésekkel bajlódott, és soha nem tudta megközelíteni még csak kis mértékben sem azt a minőséget, mely a golfsport trónjára juttatta hosszú éveken keresztül.

2013-ban aztán egész jól sikerült egy visszatérése, majd újból megsérült. Egy jó ideje már összeboronálták Kristin Smith stylisttal, aki korábban a Dallas Cowboys amerikai focistájának, Gerald Sensabaugh-nak volt a felesége. Múlt héten még a Daily Mail tudni vélte, hogy együtt nyaralnak a Bahamákon Woods jachtján, ugyanis állítólag látták őket együtt búvárkodni.

Woods – aki sohasem szokott megnyilvánulni magánéletéről – azonban ezt írta Twitterén: „A Daily Mail
cikke hazugság. Kristin és én már nem vagyunk egy pár, sőt, idén nem is láttam.” Majd magához képest szinte vérszemet kapva a nyilvánosságért, Instagramjára egy képet tett ki, melyen egy hatalmas homárt fog a kezében hajóján, ezzel a képaláírással: „Semmihez sem fogható érzés a gyerekeimmel együtt horgászni!” – cáfolva az értesülést, hogy kivel is nyaral pontosan.