Megmutatjuk: megjelent Cristiano Ronaldo barátnőjének első kismama képe

 

A 23 éves Georgina Rodrigez nem takargatja többé örömteli jelét annak, hogy anyuka lesz.

Múlt hónapban derült ki, hogy Cristiano Ronaldo barátnőjének pocakja nem az elfogyasztott ételmennyiség miatt gömbölyödik, hanem mert valóban kisbabát vár, ahogyan azt hetekig pletykálták.

A 23 éves spanyol modell a HOLA! magazinnak adott először interjút és nekik is állt elsőként modellt, mint kismama. Georgina Rodriguez egy testhezálló fekete ruhában mutatta meg pocakját, de azt nem árulta el, hogy pontosan hányadik hónapban jár.

“Kifejezetten családcentrikus vagyok. Szeretem a gyerekeket, az állatokat és természetimádó vagyok. Olyan emberekkel szeretem körbevenni magamat, akik arra inspirálnak, hogy jobb ember legyek, akik pozitív energiával töltenek fel” – nyilatkozta a sportoló kedvese.

Ezen felül a fiatal modell azt is elárulta, hogy karcsú alakjának érdekében organikus élelmiszereket fogyaszt, bár konkrét diétát nem tart. Emelett rendszeresen jár spinningre, jógázni és 15 éve komolyan balettozik, tanulója volt a Royal Academy of Dance iskolának.

Cristiano Ronaldo már teljesen átadta magát az apaságnak, és idejének legnagyobb részét ikreivel és nagyfiával, a 7 éves Cristiano Juniorral tölti. A futballcsillag a fellegekben jár béranyától született csemetéi miatt, az pedig még inkább fokozta boldogságát, mikor kiderült, hogy Georgina is várandós. Ronaldo mellesleg nem óhajt csupán négyszeres apa lenni, egy magazinnak pár hete azt nyilatkozta, hogy hét gyermeket szeretne.