Bárki megszállhat Pablo Escobar villájában

 

Feltéve, ha elutazik Mexikóba és kifizeti a 140 ezer forintnyi összeget egy éjszakáért.

Boutique hotellé alakították a „kokain királyának” egyik ingatlanát – számolt be a Mirror. A brit bulvárlap az áraknak is utána nézett, 140 ezer forintnál kezdődik egy éjszaka a 24 szobás létesítményben.

A dzsungelben Fotó: homedit.com

A dzsungelben
Fotó: homedit.com

A Travelandleisure.com beszámolója szerint a drogbáró villáját egy amerikai csapta hozzá a Tulum városától néhány kilométerre fekvő üdülőtelepéhez, ahol a jóga és a relaxáció kapja a főszerepet.

Utálta volna

„Pablo Escobar utálta volna ezt” – jegyzi meg az átalakításról a lap. A hotelben különféle modern művészeti alkotások és tibeti imazászlók találhatóak, szemben a szexrabszolgákkal és a drogokkal, előbbiről több képgalériát is találhat a Homedit cikkében.

Az ingatlan több éven keresztül állt elhagyatottan Escobar 1993-ban bekövetkezett halála után. A villa 2002-ben visszakerült eredeti tulajdonosához, majd 2012-ben kaparintotta meg jelenlegi tulajdonosa, majd 2015-ben nyitotta meg kapuit a luxushotel.

Nincs messze a tengerpart Fotó: homedit.com

Nincs messze a tengerpart sem
Fotó: homedit.com

A „világtörténelem leggazdagabb bűnözőjének” hatalmas ingatlanvagyona volt, egyedül az észak-kolumbiai Medellín városában 19 épület felett diszponált.