Nem titkolják tovább mikor jön a mozikba a Top Gun második része

 

Tom Cruise biztosan visszatér és Val Kilmer se mondana nemet, ha felkérnék.

Hét hosszú esztendő pletykával és halogatásokkal telt. De végre itt van a dátum! 2019. július 19. Ez a tervezett bemutatója az 1986-os sikerfilm, a Top Gun második részének, a Mavericknek. Mindezt a Paramount filmtársaság tudatta a közvéleménnyel, azzal a nem csekély kiegészítéssel, hogy a rendező Joseph Kosinski lesz, aki már dolgozott Cruise-zal a Feledés című sci-fiben.

Tom Cruise 2019-ben becsatolja a vadászgép biztonsági övét. Fotó: AFP

Tom Cruise 2019-ben becsatolja a vadászgép biztonsági övét. Fotó: AFP

Tom Cruise korábban úgy nyilatkozott, hogy a folytatás ugyanolyan versengő sztorival fog rendelkezni, mint a ’86-os. „A pilóták visszatérnek, és élnek-halnak a sebességért. Nagy és erős gépekkel érkezik majd a film, de Maverick karakterfejlődése is hangsúlyos szerepet kap.”

Val Kilmer, aki Iceman szerepét játszotta a Top Gunban, szintén visszatérni látszik, bár felelőtlenül elkotyogta magát korában, és a nyilatkozatot vissza kellett vonja, most azonban az új fejlemények után szinte koldulja a figyelmet az alkotóktól. „A barátaim szerint már hivatalos, hogy lesz Top Gun 2. Készen állok, Tom! Minden emlék bennem él, sőt, a mozdulatok is mennének újra!” –írja Twitterén Kilmer.