Videópályázat indul Apák napja alkalmából

 

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Apákért Munkacsoportja videópályázatot hirdet a június 18-án ünnepelt Apák napja alkalmából, 14-18 éves fiatalok részére.

Az „Együtt Apával” elnevezésű pályázatra apákkal kapcsolatos, pozitív hangulatú és üzenetű videókat várnak. A megfilmesített történet lehet valós vagy kitalált, saját, illetve közös élmény feldolgozása.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pályázatra 14-18 éves fiatalok pályamunkáit várják, amelyek legfeljebb 3 perc hosszúságúak lehetnek, és szabadon választott – élőszereplős vagy animációs – technikával készülhetnek. A pályaműveket a Youtube videómegosztó oldalra kell feltölteni. A feltöltés linkjét az EgyuttApaval@3kiralyfi.hu e-mail címre várják.

A beérkezett videók előszűrést követően kerülnek versenybe. Ezeket a műveket az Apákért Munkacsoport által kijelölt zsűri bírálja el.

Az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazza a zsűri. Közönségdíjat nyer, akinek videója a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Facebook oldalán a legtöbb lájkot begyűjti. A pályázók között továbbá értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A nyertes műveket a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján, Facebook oldalán és egyéb médiafelületeken terjesztik.

A beadási határidő: szeptember 15. éjfél. Az eredményhirdetésre a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett Apa Konferencián, október 12-én kerül sor. A konferencián levetítik a nyertes videókat is.