Jön „A jövő utcája ingyenes kiállítás” Budapesten

A világ legizgalmasabb fejlesztéseivel és technológiáival várják a közönséget április 22 és 23. között a Madách téren.

Az IBM Budapest Lab, az EPAM és a Prezi az idei Craft szoftverfejlesztői konferencia égisze alatt ingyenes kiállítást szervez Budapest belvárosában a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek.

Hogyan változtatják meg életünket a következő évek fejlesztései? Melyek lesznek a közeljövő áttörő innovációi?

Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a CRAFT “Street of the Future – A jövő utcája” eseményen többek között robotokkal, önvezető és önparkoló autóval, okos szemüvegekkel, és távvezérlésű okosotthonok modelljeivel találkozva.

a jovo utcaja

Az eseményre látogatók megismerkedhetnek azokkal a termékekkel és megoldásokkal, amelyeken ma a legnagyobb technológiai cégek szakemberei dolgoznak, és amelyek a jövőben mindennapjaink meghatározó részévé válhatnak majd.

Okosabb otthonok és városok, modern, hatékony ugyanakkor mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás – többek között https://craft-conf.com/street-of-the-future olyan kiállítók mutatják be mint a Bosch, a Nokia, az Accenture, a Telenor, a Prezi vagy a Thyssenkrupp.

A szervezők arra is kíváncsiak, hogy a következő generáció hogyan látja a jövőt a tudomány és technológia szemszögéből. Ezért rajzpályázatot hirdetnek 6 és 18 év közötti fiataloknak, akik értékes nyereményekre pályázhatnak olyan kézzel, vagy számítógépes grafikai program segítségével megrajzolt művekkel, melyek megmutatják, ők milyennek képzelik el a jövőt.

A legjobbakat a közönség megtekintheti majd a kiállításon. A pályázatokat április 20-án 16 óráig várják e-mailben .