Kim Kardashian szívfacsaró vallomása könnyeket csal a szembe

A híresség először mesél arról a szörnyű éjszakáról, amikor azt hitte, meg fogják erőszakolni, majd megölik.

Mint ismeretes, öt fegyveres több millió dollár értékű ékszert rabolt el az amerikai tévésztár, Kim Kardashian párizsi luxusrezidenciájáról október 3-ra virradóra. A híresség stylistjával, Simone Harouche-sal tartózkodott a Hotel Pourtalès-ben, mely nem nyilvános szálloda, hanem egy magánház, melyben milliomosoknak kialakított apartmanok találhatóak. Az egyik rendőrnek öltözött rabló fegyvert nyomott Kim fejéhez, így bekényszerítve őt a fürdőszobába, ahova be is zárta.

A híres család valóságshow-jában még csak a minap adták le azt a részt, melyben Kim Párizsból hazaérve családjának mesél a megrázó részletekről:

“Az egyikük megragadta a lábam, de nem viseltem alsóneműt. Maga felé rántott, le az ágyról és akkor azt gondoltam, hogy rendben, ez az a pillanat, amikor meg fognak erőszakolni. Próbáltam mentálisan felkészülni rá, de végül nem történt meg. Ekkor körberagasztotta a lábaim és fegyvert fogott a fejemhez és csak arra tudtam gondolni, hogy mindjárt fejbe fog lőni” – mesélte könnyeivel küszködve a kétgyermekes édesanya.

Kimtől a szörnyű októberi éjszakán összesen 8,5 millió fontnyi ékszert vittek el, köztük azt a 3,5 millió fontot érő Lorraine Schwartz gyémántgyűrűt, amit férjétől, Kanye Westtől kapott. A fosztogatók kerékpáron menekültek el a helyszínről.

Egy összehangolt rajtaütésen még januárban összesen 17 embert tartóztatott le a francia rendőrség, akik közül 10 gyanúsított ellen végül vádat is emeltek.