Gyomorforgató képeket találtak az apa számítógépén - elvitte a gyámhatóság Elvis Presley unokáit

A Király egyetlen lányának, Lisa Marie Presley-nek ikrei addig gyermekvédelem alatt állnak, míg tart a nyomozás.

Elvis Presley unokái, a most nyolcéves, Finley és Harper Lockwood azután került a Kaliforniai Családsegítő és Gyermekvédelmi Szolgálathoz, hogy édesanyjuk, a 49 éves Lisa Marie Presley felzaklató fényképeket és videókat talált gyermekei édesapjának számítógépén.

A Dailymail betekintést kapott a Lisa Marie által a bírósághoz benyújtott válási papírokba, melyből egyértelműen kiderül, hogy Michael Lockwood, több olyan nyugtalanító felvétellel rendelkezett ikreikről, melyek miatt egyből elindította a válási procedúrát.

“Megdöbbentem, elszörnyedtem, még a gyomrom is felfordult” – olvasható Presley vallomása a dokumentumokban.

A Beverly Hills-i rendőrség összesen 80 különböző készüléket foglalt le egy házkutatás után, melyeket még nem vizsgálták át tüzetesen, így félő, hogy további aggasztó dolgra derül fény.

Lisa Marie és Michael 2006-ban házasodott össze Japánban, kapcsolatuk pedig tavaly júniusban ment teljesen tönkre, melyre most már meg is van a magyarázat, bár az egyelőre még nem tisztázott, hogy mikor bukkant rá a felvételekre a gyerekek édesanyja.

Lockwood egyébként a válás során tartásdíjat követelt, melyet volt párja nem akar és nem is tudna fizetni, hiszen 300 millió dollárra becsült örökségéből szinte semmi nem maradt.