Ismét kirabolták Kardashianékat - százezreket érő ruhákat vitt el egy betörő

A család pechsorozata folytatódik 2017-ben is.

Három hónappal azután, hogy Kim Kardashintól 11 millió dollárnyi ékszert vittek el Párizsban, most a nővérek ruhaüzletébe törtek be. A Melrose Avenue-n található Dash nevezetű butikot, ahol Kim, Kourtney és Khloé által megálmodott ruhákat, kiegészítőket és parfümöket árulnak, hétfő este fosztották ki.

 

Az első hírek szerint egy nő tört be a boltba, aki 1600 dollárnyi ruhával és parfümmel távozott a helyszínről egy ezüst autóban. Bár a rendőrség egyelőre nem közölt részleteket, úgy tudni, már sikerült is azonosítani azt a nőt, aki Kardashian estélyikre vágyott, de egyelőre még nem sikerült kézre keríteni.

Öröm az ürömben, hogy a veszteséget ezúttal kevésbé érzi majd meg a híres família.

Íme Kardashian-lányok ma, csak összehasonlítás képpen. Fotó: Sipa USA

Íme Kardashian-lányok ma, csak összehasonlítás képpen. Fotó: Sipa USA

Kedden nem csak az derült ki, hogy Kardashianékat ismét kifosztották, de az is, hogy a francia rendőrség összesen 17 embert állított elő Franciaországban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük lehet Kim tavalyi párizsi kirablásához.  A gyanúsítottak közt van állítólag a celebanyuka sofőrje is, aki vélhetően az a beépített ember, akinek segítségével sikerült kivitelezni az összehangolt támadást – írja a francia Le Monde.