Idő kérdése volt: előásták Harry herceg kedvesének bizalmas fotóit

Valójában mindenki arra kíváncsi, hogy Erzsébet királynő mit szól ahhoz, hogy unokája választottja egyszer már férjnél volt.

Harry herceg barátnője, a színésznő Meghan Markle egyszer már volt férjnél, bár ez eddig sem volt titok. A kanadai szépség 2011-ben mondta ki az igent a producer Trevor Engelsonnnak, de két évvel később kapcsolatuk megromlott és el is váltak egymástól.

Meghan és Harry jelenleg épp egy romantikus utazáson vannak Tromsoban, Norvégiában, azért ott, mert a trónörökös mindenképpen meg szerette volna mutatni párjának a sarki fényt. Mindeközben a brit lapokat elárasztották a sorozatsztár esküvői fotói, melyeket bizonyára sosem mutatott volna meg Harrynek. A legtöbb felvételen a ceremónia előtt tartott tengerparti buli látható, melyen vendégek és Markle is fürdőruhában van, de egy-két képen az egyszerű fehér ruhában mosolygó menyasszony is látható.

A lapokat azért foglalkoztatja ilyen komolyan a színésznő előző házassága, ugyanis a királyi családban nem megengedett olyasvalakivel házasságot kötni, aki korábban már oltár elé állt. Amennyiben egyszer Harry mégis megkérné Meghan kezét, az reményt nyújthat számára, hogy nagymamája, II. Erzsébet királynő apjának, Károly hercegnek is engedélyezte, hogy elvegye Kamilla hercegnét, aki szintén elvált nő volt.

Harry herceg. Fotó: Rex Features

Harry herceg. Fotó: Rex Features

A 2011-es Perth megállapodás kimondja, hogy a trónöröklési sorban, egészen a 6. helyig mindenki csupán az uralkodó engedélyével házasodhat meg. Mivel Harry jelenleg az ötödik a sorban, így mindenképp Erzsébet beleegyezésére lesz szüksége.