Vastaps és ováció - Brad Pitt beszéde nem várt hatást keltett az Arany Glóbuszon

A színész legjobb barátja, Matt Damon sem sejtett semmit.

Mióta Brad Pitt és Angelina Jolie elmérgesedett válása adja a legtöbb címlapsztorit, a színészt csupán egyszer lehetett nyilvános eseményen látni, azt pedig a Moonlight című film november eleji premierje volt, mely a Plan B nevű produkciós cégének legújabb alkotása.

Ha erről az oldalról nézzük, talán nem is olyan meglepő, hogy épp Pitt konferálta fel a legjobb filmdráma kategóriában győzni tudó film egyik részletét, mely beszédben az alkotás forgatókönyvírójának, Barry Jenkinsnek mély meggyőződését és látásmódját méltatta a megbocsátásról.

Még mielőtt Brad belekezdett volna rövid, de annál ütősebb dicshimnuszába, a Golden Globe színpadára fellepvén hatalmas taps és ováció tört ki az illusztris vendégseregben, a színészkollégák megdöbbenve, de kitörő örömmel fogadták a sztárt. A színész egyik legjobb barátja, Matt Damon majd kiugrott a székéből, úgy éljenzett, de ahogyan a kamera végigpásztázta a vendégeket, más világsztár is fülig érő mosollyal fogadta a válófélben lévő Pitt megjelenését.

Brad Pitt. Fotó: SIPA USA

Brad Pitt. Fotó: SIPA USA

A Szövetségesek sztárját egyébként mélyen meghatotta a kollégák szeretete, hosszasan nézte az első sorokban ülőket, láthatóan meglepte reakciójuk.