Szívtelen pletyka árnyékában ünnepli 35. születésnapját Katalin heregné

Vilmos neje a hírekkel ellentétben férje és persze családja körében tölti a napot.

A Celeb Dirty Laundry cikke igen csak felkavarta az állóvizet Katalin hercegné és Vilmos herceg kiegyensúlyozott és boldog házassága körül, mely egészen pontosan azt állítja, hogy a trónörököst nem igazán érdekli neje 35. születésnapja és inkább kötelezettségeinek tesz eleget, mintsem családjával ünnepeljen.

A Gossipcop, mely oldal a koholt cikkeknek megy utána, a fent említett pletykát is nagyító alá vette, melyről természetesen kiderült, hogy csupán rosszindulatú kitaláció. Vilmos mindig is igyekezett a születésnapokon neje kedvében járni, ahogy ez idén is várható.

Katalin és Vilmos a Somme-i csata megemlékezésén. Fotó: MTI/EPA

Vilmos mindig is örömmel ünnepelte neje születésnapját. Fotó: MTI/EPA

Katalin családja már vasárnap megérkezett Sandringhambe, ahol is idén elmaradt a királynő újévi templomlátogatása heveny megfázása miatt. II. Erzsébet és férje, Fülöp edinburgh-i herceg tegnap bepótolta a látogatást, mely az első nyilvános esemény volt, melyen az uralkodó hetek óta először részt vett.

A misén egyébként a hercegné szülei, húga, Pippa és öccse James is részt vett, akik feltételezhetően azért utaztak a királyi család családi birtokára, hogy hétfőn mind együtt köszöntsék a születésnapos Katalint.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Sarolta hercegné és György herceg még karácsony napján  Bucklebury-ben. Fotó: MTI/EPA

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Sarolta hercegné és György herceg még karácsony napján Bucklebury-ben. Fotó: MTI/EPA

A minőségi időtöltés, mikor Katalin gyermekeivel és szüleivel lehet, ritka alkalomnak számít, éppen ezért születésnapján mindig csendes ünneplést tart, minden felhajtás és rendezvény nélkül.

Katalin egyébként már szerdán visszatér kötelezettségeihez, akkor a Early Years Planning Unitnál tesz látogatást, majd ugyanaz nap férjével a Child Bereavement UK Centerbe hivatalosak.