Mindenki erről beszél - nem várt bakik a Golden Globe legparádésabb pillanatai közt

Ha már a műsorvezető nem is, de a sztárok mindent megtettek a közönség szórakoztatásáért.

A Kaliforniai álom, Damien Chazelle modern musicalje lett vasárnap este a 74. Golden Globe-díjátadó gála nagy nyertese: a film mind a hét jelölését díjra váltotta és ezzel rekorder lett. A filmet tartották egyébként a jelölt kategóriákban a legnagyobb esélyesnek, így mondhatni a végeredményben nem volt sok meglepetés.

Nem úgy a színpadon és a nézőtéren, ahol aztán tényleg volt min csodálkozni, kezdve a műsorvezető, Jimmy Fallon Mariah Carey féle felsülésével, amikor is a nem működő súgógép miatt a sztárnak rögtönzéssel kellett indítania.

Fallon láthatóan zavarba jött az illusztris társaság előtt, de poénosan megjegyezte, hogy pillanatok alatt sikerült megalkotnia az Arany Glóbusz első mémjét, majd a műsor folyamán azzal viccelődött, hogy telefonon már egyeztetett is Carey-vel és szinte biztos, hogy az ő bakijáért is a Dick Clark Productions okolható.

Az este legcukibb beégése viszont egyértelműen a szintén díjazott Emma Stone színésznőhöz köthető, aki egy kínos öleléssel nyerte el a címet. A legjobb forgatókönyv nyerteseként bejelentett Damien Chazelle éppen túl volt egy baráti ölelésen Ryan Goslinggal, mely után Emma úgy hitte, ő következik saját gratulációjával, de a rendező izgalmában barátnője, Olivia Hamilton felé fordult, így Stone úgy karolta át Damient, hogy az éppen kedvesét puszilta.

Az este legnagyobb vesztese, ahogy felesége írta Twitterén, John Legend volt, akinek még a nevét sem sikerült helyesen leírni. Az énekes kapott vezetéknevébe egy plusz D betűt ültetőkártyáján, mely Chrissy Teigent kifejezetten mulattatta, ezért is tette közzé a bakit saját oldalán.

 

A közönség legnagyobb kedvencei viszont egyértelműen Ryan Reynolds és Andrew Garfield, azaz Deadpool és Pókember voltak, akik miután meghallották, hogy a legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot nem ők, hanem Ryan Gosling kapja, csókkal vigasztalták egymást. Ezzel el is lopták a show-t Gosling elől pár pillanatra…

Nézzék csak a bal szélső asztalnál középen!

Forrás: Giphy

Forrás: Giphy