Úgy tűnik, vége az Ecclestone-lány házasságának

Hiába óvták Tamarát a hozományvadásznak tűnő Rutlandtől. Három év kellett ahhoz, hogy beteljen a pohár.

Tamara Ecclestone – a Forma1 urának lánya -, az ismerősök szerint már ügyvédhez is fordult, hogy pontosan tudja, mire is számíthat a váláskor. A mindössze három évvel ezelőtt köttetett házasság akkoriban alaposan felkavarta a londoni társasági életet – sem a család, sem a barátok nem számítottak arra, hogy Tamara egy rövid ismeretséget követően azonnal igent mond a sokak szerint hozományvadász Jay Rutlandnek. 

Tamara azonban döntött, édesapja Bernie Ecclestone pedig neki is megadta azt a káprázatos esküvőt, amit nővére is megkapott. Az esküvő után pedig igazán nem kellett sokat várni a gyermekáldásra: a nászút után Tamara bejelentette, hogy első gyermekükkel várandós. Sophia 2014 márciusában született meg, Tamara pedig igazán jó anyaként volt a kicsi mellett minden pillanatban. Ahogy mondta, mindig is arra vágyott, hogy családja, gyerekei legyenek, Sophia érkezése minden szempontból az álom kezdetét jelentette.

Tamara Ecclestone és férje, Jay Rutland. Fotó: Sipa USA

Tamara, Jay és Sophia. Fotó: Sipa USA

Csakhogy a házasság rövid időn belül inogni kezdett, s bár a pár még együtt járt el a méregdrága, egzotikus nyaralásokra, valójában már nem élt jól. Jay azóta már két síelést is kihagyott, Tamara nélküle ment el kislányával Svájcba. Sőt, Sophia második születésnapján sem jelent meg az apuka, ami bizony már előre vetítette a jelenlegi helyzetet.