Az átlátszó ruha alá semmit nem vett fel

A bordó, átlátszó, indiai motívumokkal díszített ruhán mélybordó kövek és strasszok takarták a kényes helyeket.

Diana Kruger német színésznőt, modellt a stílus nagyasszonyaként is szokták emlegetni. S hogy ez mennyire így van, azt tökéletes magabiztossággal bizonyította a tegnapi Vanity Fair Oscar-partin. Kruger egy lélegzetelállítóan szexis és izgalmasan átlátszó, bordó ruhában jelent meg, tele mélybordó és fekete kövekkel, strasszokkal. Az apró kövek pedig tudatosan ott sokasodtak, ahol kellett - azaz eltakarták Kruger kényes pontjait, így a mellét, és a fenekét. S hogy erre miért volt szükség?

Diana Kruger, a Vanity FAiry Oscar partiján 2016-ban. Fotó: Wire Images

Mindenütt átlátszott és közben mégsem.... (Fotó: Wire Images)Nos, azért, mert Kruger stylistja, az ugyancsak német Micah Schifman úgy álmodta meg a színésznő ruháját, hogy tökéletesen a testre simuljon anélkül, hogy ezt bármilyen vékonyságú fehérnemű megakadályozná. Magyarul Kruger az égvilágon semmit vehetett fel a ruha alá, hisz az megtörte volna a varázslatot.

Diana Kruger, a Vanity FAiry Oscar partiján 2016-ban. Fotó: Getty Images

Hátulról pedig így fest a varázslatos estélyi és benne Diane Kruger (Fotó: Getty Images)Egyébként akárhonnan is néztük a ruhát, tényleg nem tetten érhető az átlátszóság, miközben valójában csak a csípő vonal alatt és a bokánál borítja csupa csupa rojt. Ravasz, nagyon ravasz választás!