A magyar határhoz szállítják a migránsokat a szerbek?

Volt, aki több bevándorlókkal teli autóbuszt is látott, amint az erdős részen a magyar határ felé tartott, és a szerb rendőrök is erről beszéltek a Sid-nél várakozó migránsoknak - hangzott el az M1 Híradójában.

Újra célpont lett Magyarország. A szerbek ismét Magyarország felé is szállítják a migránsokat, miután patthelyzet alakult ki náluk, a szerb-horvát határon. Csaknem ezerfős tömeg torlódott fel, amelyet nem engedtek tovább Nyugat-Európa felé. A migránsok türelme óráról-órára fogyott: szembementek a rendőrökkel, áttörték a sorfalat, Németország és Merkel nevét skandálták és gyalog indultak útnak az autópályán. Egy csoportot sikerült buszra ültetni. Ők a magyar határnál kötöttek ki. Közben délről, Görögország felől egyre nagyobb tömeg érkezik.


Egyes hírek szerint a szerbek ismét buszokkal szállítják a migránsokat a magyar határhoz. Volt, aki több bevándorlókkal teli autóbuszt is látott, amint az erdős részen a magyar határ felé tartott, és a szerb rendőrök is erről beszéltek a Sid-nél várakozó migránsoknak. Az M1 helyszíni tudósítója a saját fülével hallotta, amikor a rendőr azt mondta a menekültügyes megbízottnak, fordítsa le és közölje a migránsokkal, ha visszafordulnak, jönnek a buszok és elviszik őket Magyarországra.