Ruhátlan volt - csak a testére festett sejtelmes fürdőruha takarta

A teniszcsillag 15 órán át tűrte, hogy telefessék a testét. A végeredmény szemkápráztató lett, akár az igazi.

A 25 éves Caroline Wozniacki a Saint-Vincent szigetre utazott, hogy a Sports Illustrated számára elkészítsék a 15 órán át készülő csipkefürdőruhát, hogy aztán a víz másodpercek alatt lemossa ruhátlan testéről."Teljesen meztelennek érzem magam, de amikor belenézek a tükörbe látom, hogy fel vagyok öltözve. Ez azért igen furcsa dolog" - mesélte elpirulva a sportoló a fotózásról készült werk videóban.

A dán teniszsztár egyébként a fürdőruha eredetijét maga is felpróbálta a festés előtt, csak, hogy a művészek lássák, egyáltalán jól áll-e neki. Mikor elvállalta a projektet a dán tehetség biztos volt benne, hogy elég lesz, ha hol hason, hol háton fekszik majd a a dolgos kezek alatt, aztán hamar lefagyott az arcáról a mosoly, mikor kiderült, hogy egyhuzamban 6 órát kell állnia. Saját bevallása szerint hajnali három körül már nyitott szemmel aludt.

Caroline Wozniacki. Fotó: Facebook

Caroline Wozniacki. Fotó: FacebookCaroline Wozniacki számára szürreális élmény volt és kimerítő a fürdőruhafestés, de abszolút megérte. Szerinte is, szerintünk is!