110 évesen is csak viszkire és szunyókálásra vágyik, nem tévés interjúra

Tévések lepték meg az öregotthonban 110. születésnapján Flossie Dickey-t, akit azonban nem igazán hatott meg a meglepetés: csupán annyit árult el barátságtalanul az egyébként vidám riporternőnek, hogy a születésnapján sem akar többet, mint szunyókálni, ahányszor csak alkalma adódik.

- Flossie, azt mondják rólad, hogy egy kicsit álmos vagy ma reggel, igaz ez? - kérdezte az interjú elején a lelkes riporternő, Nichole Mischke.

- Álmos - helyeselt Flossie azok bizonyságával, akik már megéltek 110 évet, és nem akarnak elszalasztani már semmit egyik reggelükön sem.

- Azt hallottam, itt, az öregotthonban a kedvenc elfoglaltásod, hogy szunyókálsz - próbálkozott tovább a szűkszavú idős nénivel a tévés.

- Bizony, ahányszor csak lehet - vette oda cseppet sem örömteli hangulatban Flossie, akinek a nézését a Daily Mail úgy írta le: "olyan, mint hogy ha arra a személyre nézne, aki elveszi tőle ezt az örömöt is."Ezután a tévés még próbálkozott azzal is fogást keresni az öreg nénin, hogy elmondta, hány unokája, dédunokája, szépunokája van már, de Flossie csöndbe burkolózva hallgatta a felsorolást.

Kisvártatva a tévés rátett az idős nő térdére egy virágcsokrot, majd megkérdezte: - Ugye milyen szép?
Flossie végre reagált: - Azok. Majd hozzátette: - Nem fognak itt maradni.

Végül, mielőtt feladta volna a barátságtalan interjúalannyal Nichole, megkérdezte, mi a hosszú életének titka. Flossie erre rávágta: - Nincs. Nem harcolok vele, csak megélem. Egy ápolója szerint Flossie szeret viccelődni, a családja pedig elárulta a műsorban, hogy gyakran egy whiskey-el kezdi a napot.