Végül beadta a derekát és ő is vetkőzik egy magazin kedvéért

Elvis Presley legidősebb unokája, Riley Keugh gyönyörű ifjú hölgy. Aki eddig is a maga útját járta.

Riley Keough színésznő és modell olyan felmenőkkel rendelkezik, amire nem szokás egyszerűen azt mondani, hogy "na és". A májusban 27. évét betöltő Riley nagyapaja ugyanis a király, azaz Elvis Presley volt, nagymamája pedig a gyönyörű Priscilla Presley. De hogy tovább lépjünk, édesanyját Lisa-Marie Presleynek hívják, aki a második házasságát Michael Jacksonnal kötötte. Azaz Jackson volt Riley nevelőapja.

Riley Keough. Fotó: Camera Press

Riley Keough. Fotó: Camera PressAzt talán most ne firtassuk, hogy a lányra milyen hatással volt Jackson, Elvis pedig még csak nem is találkozhatott vele - meghalt, mielőtt megszületett volna az unokája. A lényeg talán az, hogy Riley életében nem a zene jelentett mindent, soha nem akart énekesnő lenni, annál inkább színésznő és kitűnő adottságainak köszönhetően modell. Első filmjét a nálunk is bemutatott Rocker csajok címmel forgatta, azóta pedig két másik filmen van túl.

Riley Keough. Fotó: Instagram

Riley Keough. Fotó: InstagramMost pedig az Esquire lap felkérése elvállalt egy szexis fotózást, mondván nincs abban semmi, ha így is megmutatja magát. "Mindig is a saját utamat akartam járni, a saját kenyeremet keresni és a nem a családom pénzéből élni" - mesélte a lapnak adott interjúban. Így aztán az se nagyon érdekli, a rokonok mit szólnak a vetkőzés tényéhez. És különben is, ami szép, az szép...