Leonardo DiCaprio a dögös tévébemondóval töltötte az éjszakát

A tévés személyiség megpróbált ellenállni, de hosszas bókolás után, beadta a derekát.

A várakozásoknak megfelelően vasárnap Leonardo DiCaprio nyerte el a legjobb színésznek járó BAFTA-díjat, mely után egészen a hajnali órákig egy ír szépséggel, Laura Whitmore-ral ünnepelte győzelmét hotelszobájában.

Nem csodálkozunk rajta, hogy Leo szemet vetett rá. Fotó: Rex Features

Nem csodálkozunk rajta, hogy Leo szemet vetett rá. Fotó: Rex FeaturesA The Sun magazin szerint a színész azután invitálta magához a tévébemondónőt, hogy véget ért a nagyszabású filmes rendezvény. Először a hölgy hűvösen viselkedett a szívtipróval, de aztán beadta a derekát és együtt távoztak a helyszínről. Egy after partin elegyedett szóba a páros, így szó nincs róla, hogy korábbról ismerték volna egymást.

Leo és Laura nem kettesben, hanem több baráttal folytatta a bulizást a szállodai lakosztályban, ezért is szivárgott ki, hogy igen közel kerültek egymáshoz. Mindeközben a filmcsillag sajtósa továbbra is tagadja, hogy a tévés is ott lett volna a hotelben. DiCaprio számára egyáltalán nem lenne kényelmetlen a sztori, ha beigazolódna, hiszen szingli. Viszont Whitmore pár hónapja Rory Williams rockerrel jár, amitől kínosabb a helyzet.