Itt lesznek a jövő magyar Youtube-hírességei

Ma már itthon is vannak olyan tizenéves YouTube-videósok, akik milliós nagyságrendű heti nézettséget produkálnak a videóikkal.

Pár éve talán még szubkultúrának lehetett tekinteni a YouTube-ra feltöltő "videóbloggerek" ténykedését, ma már ugyanakkor biztosan nem lehet ennyivel elintézni a fiatalok körében elképesztő gyorsasággal terjedő YouTube-videós kultúrát. Róluk lehet olvasni mostantól a YouTube híreivel magyar nyelven foglalkozó TubeNews portálon.

Akad köztük olyan tizenhét éves székesfehérvári fiú, aki a saját szobájából szórakoztatja egyre növekvő rajongói táborát, és hétről hétre több, mint egymilliós nézettséget produkál a csatornája. A legnépszerűbb magyar YouTube-csatornák nézettsége ma már bármelyik nagyobb kábeltévé főműsoridős nézettségével is felveszi a versenyt.

Tubenews

Terveik szerint teret kínál a honlap a feltörekvő és tehetséges kezdőknek is, akik a jövő sztárjai lehetnek. Azt ígérik, hogy az oldalon hetente frissülő nézettségi toplisták, rendszeresen jelentkező csatorna-bemutató interjúk, galériák és hírek segítségével lehet nyomon követni a legaktuálisabb YouTube trendeket itthonról és a világból.