Világot hódít a magyar a digitális egérfogó

Nem, ez nem tréfa: egész Európában és a Közel-Keleten is használják már a részben magyar fejlesztésű, Magyarországon gyártott digitális egércsapdát, amely mobilon jelez, ha rágcsáló esett csapdába. Már be is mutatta az M1 Profit7 című műsora.

Közel 30 országba szállítja termékeit az Irtó Trió Kft. Ismerik Egyiptomban, Szaúd-Arábiában és egyre több Európai Unión kívüli országban is. A cég alapítása óta foglalkozik kártevő-mentesítéssel, rágcsáló- és rovarirtással, 2005–től pedig további piaci területet nyitott meg azzal, hogy elkezdte csalétekállomások fejlesztését és gyártását is - hangzott el az M1 gazdasági magazinműsorában, a Profit7-ben.

A világon egyedülálló digitális egércsapdát egy német céggel kezdte el fejleszteni. A műsorban bemutatott jeladós technológia óriási előnye, hogy akár otthon ülve, az interneten is figyelemmel lehet követni, hogy az egérfogó sikeresen működik-e.

Hacker Ernő, a cég tulajdonos a műsorban elmondta: folyamatosan igyekeznek kihasználni a pályázati lehetőségeket, több fejlesztést pályázati pénzekből valósítottak meg. Céljuk, hogy idén megkétszerezzék a külkereskedelmi részlegüket, miközben a magyarországi szolgáltatás területén is szeretnének növekedni.