Könnygázt vetettek be az Újpest-Fradi meccsen

Verekedés volt az Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkőzés előtt. A két csapat szurkolói az Újpest-Városkapu metróállomásnál esett egymásnak. Ketten megsérültek, egy embert pedig a rendőrök előállítottak. A meccs után könnygázt vetettek be az újpesti szurkolók rendbontása miatt a rendőrök a Szusza Ferenc Stadionban.

A Híradó helyszíni beszámolója szerint a meccs előtt és ideje alatt óriási volt a rendőri készültség. A mérkőzés előtt az Újpest-Városkapu metróállomásnál két szurkolói csoport tűzött össze, ketten megsérültek, őket mentők szállították kórházba, egy embert pedig előállítottak, szabálysértés miatt indul ellene eljárás.

Sok szurkolói csoport érkezett egyébként BKV-járművekkel, és az egyik busz ablakát kitörték. A stadionnál csak nagyon szigorú kontroll mellett lehetett bejutni a mérkőzésre, mindenkit egyenként ellenőriztek, és a meccs végén is csak komoly rendőri biztosítás mellett hagyhatták el a stadiont a két csapat szurkolói.

Könnygázt vetettek be az újpesti szurkolók rendbontása miatt a rendőrök péntek este a Szusza Ferenc Stadionban - jelentette a MTI helyszínen tartózkodó munkatársa. A rendbontás azt követően tört ki az újpesti szurkolók szektorában, hogy a Ferencváros 2-1-re legyőzte az Újpestet. Az újpesti szurkolók közül többen dobálni kezdtek, és megpróbáltak áttörni az ellenfél szurkolóinak szektorába.