Napi horoszkóp - 2014. március 9.

Az Ikrek számára szerelmi sikereket ígér a mai nap, a Rák is csordultig van érzelmekkel, a Mérleg viszont őrületbe kergetheti környezetét bizonytalanságával.

Kos (márc.20. – ápr.19.)
Különösen termékeny talajon áll, ha írással, kommunikációval, reklámmal kapcsolatos területeken, esetleg dekoratőrként vagy tervezőként dolgozik. Szánja rá ezt a napot: elgondolásait ma nagy meggyőző erővel, plasztikusan, mások számára vonzó formában tálalja, egyszerre fantáziadús, fegyelmezett és kitartó, így anyagilag sem lesz oka panaszra
Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár látszólag bonyolult helyzetben van , ha megfelelő mennyiségű energiát fektet bele, kitörhet a különböző előírások, határidők csapdájából. Gyakorlati érzékkel párosuló ötletei, eredetisége kincset érnek: nem kell túl nagy erőfeszítéseket tennie ahhoz, hogy sínre kerüljenek pénzügyei. Azonban tartsa szem előtt: egy pillanatig sem lustálkodhat.
Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Szerelmi sikereket ígér a mai nap és hosszabb távú tervei is biztatóan alakulnak. Alkotómunkával, vállalkozásával kapcsolatos kérdésekben is szerencsés. Más, felkavaróbb konstellációk hatására azonban parázs vitákba bonyolódhat barátaival, vagy új ötletei állítják fejre környezete életét. Fontos döntéseit tartalékolja későbbre, amikor elfogulatlanabbul ítélkezik.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Tele van romantikával, idealizmussal, de sajnos, korántsem biztos, hogy a megfelelő emberre pazarolja érzelmeit. Az is lehet, hogy az egymásra találás varázsában figyelmen kívül hagyják azokat a vérmérsékleti- és karakterbeli különbségeket, amelyek később problémássá tehetik kapcsolatukat. Szakmai, hivatásbeli, egzisztenciális kérdések is okozhatnak bonyodalmakat.
Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Remek fizikai formában van, tartalékai szinte kimeríthetetlennek tűnnek. Hajlamos lehet bizonyos szélsőségekbe esni: hol egy percnyi megállása sincs, hol pedig egész nap a számítógép vagy a tévé előtt ücsörög és nassol. Iktasson be rendszeres, napi edzést, a kiegyensúlyozatlan ritmus különben károsan hat teljesítményére, általános közérzetére.
Szűz (aug.23. – szept.22.)
Ön egyébként is született munkamániás, de ma még a szokásosnál is hajlamosabb lehet túl dolgozni magát. Akár erőnek-erejével is szakítson időt hobbijaira, barátaira, ellenkező esetben a feszített tempó megterhelheti idegrendszerét, kimeríti energiatartalékait. Néhány, eddig szőnyeg alá söpört egészségi problémájával óhatatlanul foglalkoznia kell, legalább megelőzés formájában.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Mivel ön érzelmeit is intellektuálisan kezeli, a lehető legártatlanabb szándékkal is bánatot okozhat. Nem csak szerelmét, hanem családtagjait, barátait is őrületbe kergeti ingatagságával: ha hangulatait nem is tudja, legalább szavait kontrollálja. Ha szakítást fontolgat, aludjon rá néhányat, később ugyanis könnyen megbánhatja. Legyen elnézőbb párja gyengéivel.
Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Szerelmi élete boldognak mondható, bár ellentétek hatják át. Fogadja el, hogy társa ugyanolyan öntörvényű, mint ön. Semmi szükség arra, hogy lépten-nyomon megnevelje. Házassági terveit azonban gondolja meg kétszer is: ebben a kötetlen, bohém formában akármeddig boldogok lehetnek. Ha papír köti össze önöket, egyikük biztos lázadozni kezd.
Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Kellemes eseménytelenségben telhetne a nap, végre közös hullámhosszon van barátaival, partnerével. Vadászösztöne azonban újabb kihívások felé tereli, és lobbanékonyabb is a szokásosnál. Mindez váratlan bonyodalmakba keverheti szűkebb- tágabb környezetében. Ne reagáljon elhamarkodottan: várja ki, míg megérzi mit kell tennie hogy javára fordíthatja e helyzeteket
Bak (dec.22. – jan.20.)
Még ma is hivatással, egzisztenciával kapcsolatok kérdések foglalkoztatják. Az önt körülvevő bizonytalanság kiemelkedő teljesítményekre sarkallja Inkább vállalja az esetleges hibákat, vargabetűket, semhogy irányítani hagyja magát. Még ha nem is sikerül minden azonnal, érdemesebb is önálló utakat találnia. Képezze át magát, vagy tanuljon újat szakmáján belül.
Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Mája, gyomra érzékeny lehet mostanában, egyen hát könnyű, egészséges ételeket. Hangulati hullámzásai fizikailag is kimeríthetik, szerelmi életét hol túlpörgeti, hol pedig úgy viselkedik, mintha nem is lenne teste. Bármennyire nyugtalan is, kerülje az éjszakázást. Szétszórtsága is problémákat okozhat – érdemes lenne valamilyen relaxációs módszert elsajátitani
Halak (febr.19.- márc.19.)
Rokonai egyfelől sokat segíthetnek szakmai érvényesülésében – akár úgy is, hogy családi vállalkozást működtetnek otthonról, másfelől azonban nagy nyomást gyakorolnak igényeikkel és az ön felé támasztott követelményeikkel. Bár szívesen egyengetik útját, költekezési szokásaival nem értenek egyet: a mai családi ebéden ne beszélgessenek pénzügyekről.