Bence
Friss
Jelentős változás lesz ezen a vasútvonalon // Öt autó karambolozott Budapesten // Házi őrizetből szökött meg a fiatalkorú // Több kilométeres a torlódás az M1-esen //

MÉG TÖBB HÍR

A sötét fellegek elég drámai hangulatot árasztottak

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Brávó Napoli, ez szép olasz meló volt!
Sokadszor vallom be, különösebben nem kavar fel az olasz foci! Bár az utóbbi időben egyszer-kétszer meglengettem a kalapom, sőt, a Juve miatt majdnem átálltam az oldalukra, de a BL döntőben annyira betojtak, hogy azonnal kijózanodtam! Utána kicsit sajnáltam őket, mert Dani Alves szépen lenyeltette velük a füstöt az „így szeretlek, úgy szeretlek Juve” könnyezése közben, majd szépen okosban odakuporodott a párizsi nagy pénzes zacskó elé!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Ellenzéki Állatfarm
Látszik, hogy eredményesen forgatja a magyar ellenzék George Orwell könyveit. A “korrupció, oktatás, egészségügy” téma eredménytelensége után most az Állatfarm című könyvből vesznek új példá
Kiszelly Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hahó Mester Urak! Tessenek már kicsit tekinteni az utánpótlás felé is!
Az itt a nagy kérdés, hogy a felnőttek meglátják, meghallják-e, hogy mi történt az ő retinájuk mögött! Szóval ott, ahová aránylag keveset néznek a kézilabdás meghatározó trénerek! Ezen a nyáron kimondottan szépen pörgött a magyar utánpótlás női és férfi vonalon! A lányoknál két korosztályban Európa legjobbjaival vakszoltak, a fiúknál pedig az U21-es korosztály izzadta magát csatakosra a júliusban is jó hűvös Algériában!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
A végső ítéletre várva
Öten még élnek azok közül, akik részt vettek az 1956-os forradalom vérbefojtása utáni megtorlásban. Egy hadbíró és négy ügyész várja a végső elszámolást 25 hős halálba küldéséért.
Békés Márton

RIDIKÜL