Lukács
Friss
Igazgatási gyakorlatot tartanak a Duna fővárosi szakaszán // Gyermekprostitúció kihasználásával és gyermekpornográfiával vádolnak egy zalai férfit // Magyarországon várhatóan a hét végéig tart az enyhe őszi idő //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az edzők mindig hétfőn halnak?
Meglehetősen erősre sikeredett ez a hétfői nap kilapátolás tekintetéből! Nem győztem kapkodva elhúzni a fejem a netről sorban lepattogzó fejek elől! Pedig még csak a hét első napját karistolta a naptárfelelős, Úristen, mi lesz itt a hét végéig? Kedden sorban húznak el a fejünk felett a BL meccses repcsik, kérdés, hogy szerdára kit dobnak ki ejtőernyő nélkül? Ja és még nem hullott le a nyakáról a feje a Werder Bremen csapatát irányító Alex Nourinak! 11 bajnoki mérkőzés óta nincs győzelme a csapatnak, utoljára áprilisban toporogtak győzelmi örömükben a legendás klubnál! De még maradhat! Annyira ez nem stabil érzés!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Tökéletes nápolyi törpék
Nyolcból nyolcnál jár a Napoli az olasz bajnokságban, a lehengerlő produkció főszereplői kisnövésű labdarúgók. Insigne, Mertens és Callejon. Mondjuk Hamsík sem egy Ibrahimovic…
Szilágyi László
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Így működik a Soros-birodalom
A Soros-birodalom kitalálja, „tudományos” előadást tart róla, majd megírja egy újságcikkben. A kígyó hamm, a saját farkába harap – mindezt szigorúan a független-objektív újságírás nevében.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kilógni a korból
Avilai Nagy Szent Teréz kármelita nővért, egyháztanítót Loyolai Ignáccal, Xavéri Ferenccel és Néri Fülöppel együtt avatták szentté. Emléknapja október 15-e. Mit tanít a mának?
B. Varga Judit (történész-muzeológus)

VIDEÓ

A Gombold Újra döntősei ismét álomszép ruhákat készítettek

RIDIKÜL