Káprázatos csipkeruhában mutatta meg Katalin hercegné gömbölyödő pocakját

 

Most először lépett a nyilvánosság elé azóta, hogy kiderült, érkezik a harmadik trónörökös.

Azután, hogy augusztusban a Kensington-palota bejelentette, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét várja, a kismama nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Ennek pedig köztudottan az az oka, hogy a reggeli rosszullét tünetei nála fokozottan jelentkeznek, egész nap kitartanak és teljesen legyengítik.

Vilmos, Katalin és Harry a Buckingham-palotában rendezett gálán. Fotó: Rex Features

Vilmos, Katalin és Harry a Buckingham-palotában rendezett gálán. Fotó: Rex Features

Katalin sajnos kihagyta kisfia, György herceg első iskolai napját, a lelki egészség világnapja alkalmából rendezett gálát, melyet a Buckingham-palotában rendeztek, már nem szerette volna elmulasztani, elég erősnek érezte magát, hogy végre kimozduljon betegágyából.

A téma már hosszú idő óta a házaspár vesszőparipája, így nem meglepő, hogy mindenképpen részt szerettek volna venni a rendezvényen, melyre Katalin egy világoskék csipkeruhát választott a Temperley Londontól, amiben káprázatosan mutatott, ahogy mindig.

Már látszik a gömbölyödő pocakja. Fotó: Rex Features

Már látszik a gömbölyödő pocakja. Fotó: Rex Features

A testhezálló kreációnak köszönhetően már jól kivehetővé vált a kétgyermekes anyuka gömbölyödő pocakja is, melyet maga elé tartott kézitáskája ellenére is lencsevégre kaptak a fotósok.

“Katalin jelenléte az eseményen persze nem azt jelenti, hogy elmúltak kínzó tünetei, így a továbbiakban is csak ritkán hagyja majd el a palotát” – nyilatkozta egy bennfentes a People magazinnak.