A Momentum követi Simicska Lajost

 

Apja nyomdokaiba lépett Simicska Ádám, aki folytatta Orbán Viktor köztéri gyalázását, illetve a Momentum pártja is összegraffitizte a fővárosban található üres reklámfelületeket - írta meg a Magyar Idők.

Simicska Lajos fia, Simicska Ádám, a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. társügyvezetője “Hajrá, Apa!” poszttal tette közzé közösségi oldalán, hogy az apja által obszcén szöveggel összefirkált, majd letisztított plakátokat ő ugyanazzal a felirattal újrafestette.

Korábban írtunk róla, hogy Simicska Lajos keddre virradóra graffitizte össze saját, üresen álló veszprémi plakáthelyét.

A médiavállalkozó plakátfestési ötletét a Momentum is meglovagolta: a párt a fővárosban található üres reklámfelületeket graffitizte össze “Orbán, Rogán, Mészáros ülni fog” szöveggel. Az éjszaki akció előtt Soproni Tamás alelnök azt mondta, egy olyan pártnak, mint a Momentum, amelynek rendkívüli emberi erőforrásai vannak, de pénze nincs, minden alkalmat ki kell használnia, hogy az üzeneteit célba juttassa. Lehet, hogy mi egy picit finomabban fogunk fogalmazni, mint Simicska, de mindenképpen fontos, hogy az üzeneteinket felírjuk.

Porga Gyula, a város fideszes polgármestere közleményében szomorúnak nevezte, hogy “egyes polgárok” a nyugalom megzavarására alkalmas cselekedetükkel beszennyezik a város képét, obszcén feliratokat festve olyan felületekre, amelyek minden civil és politikától független ember számára jól láthatóak.