Mariah Carey bizarr interjúja a Las Vegas-i lövöldözésről megdöbbentette a nézőket

 

Az énekesnő csak hebegett, azt sem tudta, miről van szó.

Már 59 halálos és 527 sebesült áldozata van a Las Vegas-i fegyveres támadásnak. Ez a lőfegyveres ámokfutás követelte a legtöbb halálos áldozatot az ország történetében. Az esett megrázta a világot, a legtöbb csatornán a részletekről számoltak be reggel, köztük a brit ITV-n is, ahol a reggeli műsorban a Good Morning Britainben Mariah Carey fejezte ki megrendülését és együttérzését.

A beszélgetésnek azonban több bizarr részlete is volt, ami megbotránkoztatta a nézőket. A díva eredetileg Beverly Hills-i otthonából jelentkezett volna be, hogy hamarosan induló karácsonyi turnéjáról meséljen, de a megrázó események miatt a műsorvezető a lövöldözésről kérdezte Mariah-t, aki láthatóan semmit sem tudott az esetről.

“Imádkozom az áldozatokért és remélem, hogy hamarosan befejeződik ez az egész. Mint tudják én rengeteg időt töltök a városban, de egy ilyen eset bárhol a világon megrendítő és hatalmas tragédia” – hebegett Carey, aki az eredeti téma miatt kihívó, szűk ruhában, kanapéján fekve válaszolgatott a váratlan kérdésekre, miközben mögötte már egy feldíszített karácsonyfa állt.

A szürreális beszélgetés a reklámszünet után nem folytatódott, az új turnéról való beszélgetést egy későbbi időpontra halasztották, melyet még azelőtt meg kellett volna lépni, hogy az énekesnőt adásba kapcsolták volna.

Az első hírekkel ellentétben a rendőrség nem lelőtte a támadót, hanem öngyilkos lett a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén, ahonnan előzőleg automata fegyverrel lőtt a szállodával szemben megrendezett szabad téri koncert nézőire – tette hozzá egy rendőrségi szóvivő.

Sajtótájékoztatóján a nevadai seriff bejelentette, hogy a feltételezett tettest Stephen Paddocknak hívták. Elmondta, hogy azonosították annak a nőnek a tartózkodási helyét, aki a támadás előtt együtt utazott a tettessel, valamint megtalálták a támadó egyik gépkocsiját is.