Oda a sármja - elcsúfították Robert Pattinsont

 

Rózsaszín parókában és összefirkált arccal kifejezetten érdekes látványt nyújt.

Robert Pattinson, egy teljes kamasznyi generáció álmának netovábbja ma biztos nem lehetne akkor idol, mint az Alkonyat idején volt. A Wonderland magazin címlapján ugyanis rózsaszín parókában pózol, és arcát mindenféle pöttyök és pálcikák ékesítik.

A magazin őszi számának belső lapjaiban már valamivel érthetőbbé válik a meghökkentő címlap, ugyanis a téma nem más, mint Yuval Noah Harari könyve, a Sapiens: A Brieh History of Humakind, ami az emberiség történetével foglalkozik. Ehhez pedig Pattinson egy illusztrációként szolgált, ugyanis jól megmutatja, hogy mi, emberek mennyire különbözünk kultúráink szempontjából.

Az izraeli történész 2014-es bestsellere jó ok arra, hogy a vele készült interjúban a divatról is beszéljen. „A férfi divat jelentősen megváltozott” – állítja Harari. „A XX. és a XXI. század divatja leginkább arról szólt és szól, hogy a férfiak legyenek visszafogottak és szürkék, a nők pedig bátrabban lehetnek, harsányabbak.”

A borítón ezt a dogmát felrúgó Robert Pattinson egy velúr Dior-kabátot visel, de arra nézve nincs semmi magyarázat, miért mázolták össze a színészt arcát mindenféle strigulákkal.