Lehengerlő: Amal Clooney visszaváltott ügyvédnő üzemmódba

 

George Clooney felesége csupán három hónapot várt a visszatéréssel.

A gyönyörű Amal Clooney júniusban hozta világra ikreit, Ellát és Alexandert, ő azonban nem az a fajta, aki a munkát hosszú időre félre tudja tenni. Emberi jogi ügyvédnőként megannyi ügyfele van, akikhez láthatóan már vissza is tért a sztárfeleség és anya.

Amalt a New York-i JFK repülőtéren kapták lencsevégre, szokásos üzletasszony módban, azaz ceruzaszoknyában és magassarkúban haladt célja felé, amint éppen egy fontos telefont bonyolított.

Mielőtt hozzáment George-hoz szinte csak hasonló képek készültek Amalról, azóta azonban férje gálákon büszkélkedik párjával, ahol persze mindig ellopják a show-t.

George és Amal Clooney a Velencei Filmfesztiválon. Fotó: Rex Features

George és Amal Clooney a Velencei Filmfesztiválon. Fotó: Rex Features

Amal a minap az ENSZ Biztonsági Tanács ülésén vett részt, miközben vélhetően édesanyja vigyázott az ikrekre. A szülők az egész nyarat Olaszországban töltötték, szokták az új helyzetet, de az ősz beköszöntével mindketten visszatértek a munkájukhoz.

Az ügyvédnő mindig is kerülte a sajtót, így George lett az, aki bepillantás enged életükbe. A múlt hónapban például a People magazinnak azt is elárulta, miért adtak mondhatni hagyományos nevet gyermekeiknek.

“Így is megnehezítettük az életüket, hiszen a média mindig a sarkukban lesz, nem akartunk velük még inkább kiszúrni és olyan béna hollywoodi neveket adni nekik, amik semmit sem jelentenek”.