Nem csak gamereket vár az Xbox One PlayIT Show

 

Családokra és a Trónok harca rajongóira is számít a régió legnagyobb játékkiállítása, a november 18-19-én nyíló az XBOX ONE PlayIT Show.

A Trónok harca filmsorozat két sztárjával, a Hodort alakító Kristian Nairn, és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrick részvételével rendezett közönségtalálkozó is lesz a kiállításon.

Külön programként, mégis szorosan a PlayIT-hez kapcsolódva három estén át világhírű külföldi és hazai szimfonikus zenekarok koncertjein csendülnek fel a legismertebb videójátékok dallamai, valamint a Trónok harca sorozat aláfestő zenéi.

Az Xbox One PlayIT Show nem csak gamerek, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőtt és gyerek számára tartogat meglepetéseket. A szervezők a Hungexpo három legnagyobb kiállítótermét töltik meg izgalmas programokkal: összesen 180 programhelyszín, 150 előadás, YouTuberek, Esport-versenyek, cosplay, Minecraft, retro PC-kiállítás, exkluzív játékbemutatók, sportolási- és kedvezményes vásárlási lehetőség színesíti a kínálatot.

A novemberi program egyik kiemelten fontos, új szolgáltatásaként a helyszínen gyakorlati tanácsadást nyújtanak majd az érdeklődő szülőknek a számítógépes- és mobileszközök gyerekbarát, illetve biztonságos használatával kapcsolatban.