A jobbikos párttévé tagadja a Ripost állításait

 

Egy videót hozott nyilvánosságra a Jobbik párttévéje pénteken, melyben tagadják a Ripost csütörtöki állításait. A bulvárlap akkor azzal vádolta a Jobbik internetes párttévéjét, hogy munkatársai bűncselekményt elkövetve, erőszakosan jutottak be a szerkesztőségükbe, és ott agresszívan megfélemlítették a Ripost munkatársait.

Válaszul a jobbikos párttévé egy újabb anyagban nyilvánosságra hozta a teljes, vágatlan felvételt, melyen az látszik, hogy az N1 TV munkatársa a saját nevével és a munkahelye megnevezésével jutott túl a portaszolgálaton, majd az első emeleti Ripost szerkesztősége előtt található recepcióhoz is könnyedén beengedték egy csengetést követően.

Mint ismert, a Jobbik finanszírozásában működő párttelevízió munkatársai a médiában nem megszokott formában keresték igazukat a Ripost szerkesztőségénél. Az operatőrel és mikrofonnal érkező riporter azért érkezett a szerkesztőségbe, hogy elszámoltassa a szerintük hazugságokat terjesztő Ripost főszerkesztőjét és újságíróit.

Az eset illeszkedik abba a sorba, melyet korábban a Momentum két tagja nyitott meg. Tavasszal Fekete-Győr András vezetésével az Origó szerkesztőségébe belopózó momentumosok egy újságírót zaklattak, mert szerintük az hazugságokat terjesztett az olimpiaellenes aláírásgyűjtéssel hírnevet szerző kispártról.