Lady Gagát erős fájdalmai miatt kórházba kellett szállítani

 

Emiatt marad el fellépése a Rock In Rio fesztiválon.

Lady Gaga csütörtökön közösségi oldalán jelentette be, miért törölte koncertjét a pénteki Rock In Rio fesztiválon. Az énekesnő elnézést kért rajongóitól, de mint mondta, olyan fájdalmai vannak, ami miatt képtelen lenne színpadra állni.

“Kétségbe vagyok esve, hogy nem vagyok elég jól ahhoz, hogy fellépjek a Rock in Rión. Bármit megtennék értetek, de most a testemről kell gondoskodnom. Kórházba szállítottak. Ez nem egyszerű csípőfájdalom, kopás vagy ízületi szakadás, ez számos fájdalom egyszerre.” – írta a 31 éves énekesnő.

A fibromyalgia egy igen fájdalmas betegség, mely az izmokat és a lágy szöveteket érinti. Legfőbb tünetei közé tartozik az egész testre kiterjedő izom- és ízületi fájdalom, a fáradékonyság, a depresszió, a szorongás, illetve a csökkent fájdalomtűrés.

 

A hír után nem sokkal kisebb tömeghisztéria tört ki az egyik riói hotel előtt, ahol a leglelkesebb rajongók már órák óta várták a kedvencüket, ott kellett volna ugyanis megszállnia. Az emberek zokogásban törtek ki, nagyon csalódottak voltak.

Gaga egyébként a héten jelentette be, hogy egy kis szünetet tart zenei karrierjében, melynek oka, a fibromyalgia nevezetű betegsége, mely miatt most sok pihenésre van szüksége.