Közel 30 kilót fogyott Janet Jackson - elképesztő alakkal tért vissza a színpadra

 

Nyolc hónappal kisfia születése után ismét kirobbanó formában van.

Janet Jackson visszatért!

Az énekesnő State of the World turnéja csütörtökön startolt el, ahol a rajongók alig hittek a szemüknek, hiszen legutóbbi Instagram fotóin még teljesen más külsővel láthatták kedvencüket.

Janet Jackson tavasszal. Fotó: Facebook

Janet Jackson tavasszal. Fotó: Facebook

Az énekesnő első gyermeke, a kis Eissa nyolc hónappal ezelőtt született, a terhesség alatt Janet pedig komoly felesleget szedett fel, amit a nyári hónapok alatt az utolsó dekáig lefaragott. A változást Kim Kardashian sem hagyta szó nélkül Twitter oldalán.

A kulturális különbségek öt év után szakították szét Jacksont és férjét, Wissam Al Manát. A válási procedúra még nem zárult le, ennek ellenére a korábban a négy fal közé “bezárt” énekesnő elhagyta Londont és visszatért Amerikába kisfiával. Ekkor pedig gőzerővel kezdett el dolgozni visszatérésén, melyről párja mellett még csak nem is álmodozhatott.

A Louisianában tartott koncerten leplezte le a sztár közel 30 kilós fogyását, amit 90-es évekbeli szettekben mutatott meg a tomboló tömegnek.

Janet nem először hajtja végre a a sokak számára “lehetetlen küldetést”. A jojó effektus évtizedek óta vissza-vissza tér, de eddig Janet még mindig győzedelmeskedni tudott súlyfeleslege felett. Le a kalappal előtte, sokaknak pozitív példa a sikere.