Berlinbe repül a Wizz Budapestről

 

A Wizz Air bejelentette, új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. A legújabb Wizz-járat naponta közlekedik március 13-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 2 990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A nemzetköziség és a tolerancia, valamint pezsgő éjszakai élet jellemzi a várost. Az utazók számos történelmi emlékhellyel, gazdag kulturális örökséggel és világszínvonalú múzeumokkal találkozhatnak többek között az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Múzeum-szigeten.

A Wizz Air közölte: új útvonalat indít Budapestről Berlin-Schönefeldre. A legújabb WIZZ-járat naponta közlekedik március 13-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már  foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 2990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár. Kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra, melyek során felfedezhetjük Berlint és a környező gyönyörű branderburgi tájat.

Idén még újabb járatok indulnak

Az új bejelentés 11 idén elindított budapesti útvonalat követ. Idén további három járat indul Budapestről, Bordeaux-val, Agadirral és Frankfurttal kapcsolva össze a fővárost. Stavanger és Berlin pedig 2018 tavaszától válik elérhetővé Budapestről. Berlinnel együtt 2017-ben a Wizz Air 17 izgalmas úti céllal bővítette immár 67 alacsony viteldíjas járatot számláló budapesti hálózatát.

Bővebben a témáról itt olvashat.