Paris Hilton komolyan azt hitte magáról, hogy ő lehet az új Diana hercegnő

 

Sajnos azonban exe romokba döntötte ezt az álmát.

Az egyetlen dolog, ami ennek az útjába állt, pedig az a home videó, amit a mai napig legszívesebben kitörölne a világ emlékezetéből. A Rick Salomannal készült 2001-es felvétel, ami három évvel később terjedt el futótűzként a világhálón, gyakorlatilag megfosztotta attól az örökösnőt, hogy olyan élete legyen, mint a királyi család tagjainak – ezt boncolgatja Paris a Marie Claire szeptemberi számában.

“Mindig felnéztem Dianára, erre az elegáns, fantasztikus nőre, de Saloman elvette tőlem, nem lehettem olyan, mint ő. A felvétel miatt mindig is bírálni fognak. Azt kívánom, bár sosem találkoztam volna vele, ez az egyetlen dolog, amit megbántam az életemben.” – panaszolta Hilton.

Ha a Diana szerep nem is jött össze a hírességnek az ibizai diszkók hercegnője cím még illik rá, hiszen nincs olyan parti, ahol ne ő pörgetné a lemezeket vagy ne lenne ott, mint díszvendég, ebből pedig igazi birodalmat épített fel maga köré. Paris mellesleg a magánéletében is sokkal szerencsésebb, rátalált a sármos és kiegyensúlyozott, Chris Zylkára, aki bár fiatalabb nála, de a tenyerén hordozza Parist, ami mellé még az is belefért, hogy a feltörekvő sorozatszínész nem túl vagyonos.