Jennifer Lawrence-nek kiugrott bordával kellett forgatnia

 

Arról nem is beszélve, hogy a kristályok bosszúja is utolérte.

Új házat vett Los Angelesben Jennifer Lawrence, ami tele volt gyógyító kristályokkal, mert az előző tulajdonos hitt a misztikus erejükben. A színésznő viszont racionális alkat, ezért összeszedette a kristályokat és eladatta őket.

Hiába mondták neki, hogy a kristályokat annak a szakembernek kellene eltávolítania, aki a megfelelő helyekre rajta őket, Jennifer minél hamarabb meg akart tőlük szabadulni. Így is lett, és pár nappal később csőtörés miatt elázott az egész ház, amit a misztika hívei a mágikus kristályokkal szemben tanúsított tiszteletlen bánásmódnak tulajdonítanak.

Jennifer Lawrence a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA

Jennifer Lawrence a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA

Jennifer ettől teljesen kiborult, mert intenzív időszakon van túl: nemrég fejezte be az Anyám! című pszichothriller forgatását. A színésznő a forgatáson összejött a rendezővel, Darren Aronofskyval, ez azonban nemhogy segítette volna a közös munkát, inkább megnehezítette. Néhány jelenet olyan intenzív volt, hogy Jennifer légszomjjal küszködött, ezért oxigénkúrára szorult, az egyik felvételnél pedig kiugrott az egyik bordája. A precíz Aronofsky ekkor nem szünetet rendelt el, hanem újravette az elrontott jelenetet, ki ne csússzanak az ütemtervből.

Azért végül méltányolták, hogy Jennifer nehezen bírja a megpróbáltatásokat: Kardashian-sátrat építettek számára. Ez azt jelenti, hogy az egyik szobában felhúztak egy sátrat, ahol Jennifer kedvenc realityje, a Kardashian család viselt dolgait bemutató műsor futott végtelenítve. „Rágóztam, és néztem a sorozatot – mondta a színésznő legújabb interjújában. – Ez volt az én menedékem, fel tudtam töltődni. Darren ettől egészen ki volt akadva.”

Az Anyám! egy házaspárról szól, akikhez váratlan látogatók érkeznek, és rémisztő események sora veszi kezdetét.