Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

 

Az Investors in People Awards több kategóriában keresi a legjobb szervezeteket, ahol díjesélyesként először jelölt egy magyar cég, az SAP Hungary.

A nemzetközi megmérettetésen olyan vállalatok, intézmények indulhattak, amelyek előzőleg átestek a brit székhelyű társaság minősítésén. A világ 75 országában több mint 14 ezer szervezet szerzett ilyen akkreditációt az elmúlt 25 évben.

Idén három kategóriában – év munkáltatója, szakterületek szervezeti működése, egyéni díjak – keresi a legjobb gyakorlatokkal dolgozó vállalatokat az Investors in People Awards. A zsűri többlépcsős folyamat során értékeli a pályázatokat, amelynek része a nemzetközi benchmarkok alapján történő összehasonlítás is.

Az SAP Hungary az év munkáltatói díjának rövidített listájára került a 250-4999 főt foglalkoztató vállalatok között. Itt délkelet-ázsiai és brit szervezetekkel versenyez a hazai szoftvercég.

A nevezés előzménye, hogy a szoftvercég tavaly nyerte el a „Magyarország Legkiválóbb Vállalata” díjat a „felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategóriában az Investors in People hazai szervezetétől, s egyben a régió egyik legmagasabb (Gold) minősítését kapta meg.

A szoftvercégnél több éve folyamatos a nagyarányú bővülés, hamarosan az ezredik munkatársukat köszöntik.