Futótűzként terjed a királyi család ifjú titánjának merész képe

 

Erzsébet királynő néhai húgának, Margit snowdoni grófnénak az unokájával van tele az internet.

A 18 éves Arthur Chattóért bolondul a világ, a 18 éves kékvérű fiatalember ugyanis levette felsőjét, hogy közösségi oldalán megmutassa izmos felsőtestét. Már az is igen modern a brit királyi családtól, hogy Vilmos és Harry herceg egy dokumentumfilmben mesélnek anyjuk, Diana hercegné elvesztésétől, azonban ezt a szabadságot másod-unokatestvérük még inkább kiterjesztette ezzel az intim felvétellel.

Arthur, aki 23. a trónöröklési sorban, normális életet próbál élni, melybe beletartozik a serdülőkor eme kifejezőeszköze. A jóképű fiatalember, aki szerelmese a hegymászásnak és a sarkvidéki búvárkodásnak, a Westminster Cathedral Choir iskolában kezdte tanulmányait, majd az Eton fiú magániskolában érettségizett éppen az idén.

Itt Harry herceg nyomdokain járva maga is tagja volt a CCF-nek, mely egy a Védelmi Minisztérium által támogatott ifjúsági kadétképző. Ezek után nem lennénk, meglepve, ha ő is csatlakozna a fegyveres erőkhöz, de előtte állítólag a Edinburgh-i Egyetemen folytatja tanulmányait, ahol bizonyára ő lesz a lányok kedvence.