Ben Affleck mindent tagad - nem engedi át élete legmenőbb szerepét másnak

 

Azt pletykálták, hogy nem húzza fel többé a Batman jelmezt, de tiszta vizet öntött a pohárba.

A népszerű Comic-Con rendezvények Justice League címmel megrendezett eseményén az amerikai színész-rendező Ben Affleck tájékoztatta a rajongókat, hogy bár ellenkező értesülések is napvilágot láttak, de folytatja Batman szerepében, és harmadjára is belebújik a denevércuccba.

Ben Affleck. Fotó:Rex Features

Ben Affleck. Fotó:Rex Features

A Warner stúdiónak voltak olyan elképzelései, hogy le kellene Afflecket cserélni egy fiatalabb denevéremberre, de máshogy döntöttek. A Comic-Conon Ben Affleck lezárta a találgatásokat: „Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba! A legszerencsésebb fickó vagyok a világon! Batmannek lenni a világ legmenőbb szerepe. Nagyon izgatott vagyok a folytatás kapcsán. Még mindig alig hiszem, hogy kétszer én lehettem Batman!”

Két filmre van még szerződése. Az egyik a Justice League, a másik szimplán csak The Batman, melyet eredetileg nemcsak játszott, de rendezett is volna. Pontosan akkor kezdődtek a kellemetlenségek, mikor is kiderült, hogy mégsem ő, hanem Matt Reeves lesz megbízva a rendezéssel.

„Sok félreértésre adott okot a tény, hogy mégsem én rendezem a negyedik részt. De tökéletesen elégedett vagyok azzal is, hogy én lehetek abban is a Denevérember. Sok a meló benne így is. A jelenetek, a szöveg épp elég lesz. Rendezni már sok lenne!” – szólt a nehezen hihető magyarázat.

A Justice League című Batman-filmet novemberben mutatják be az amerikai mozik.