Gyorsan dobta jóképű tévés hódítását az újért Scarlett Johansson

 

Az új áldozat is a szórakoztatóipar szereplője.

Néhány hete írtuk meg, hogy az amerikai színésznő Scarlett Johansson együtt randizott a Saturday Night Live egyik humoristájával, Colin Josttal. Mély nyomokat nem hagyhatott az átpartizott évadzáró éjszakája a tv-shownak a csinos színésznőben, hiszen nem sokkal azután kézen fogva látták saját ügyvédjével, Kevin Yornnal.

A médiára specializálódott ügyvéd eszerint egész különlegesen bánhatott ügyfelével hivatalos ügyekben, ha ennyire sikerült túllépni a privát szféra határait. Az eset további bizarrságát jelzi, hogy nemcsak egyetlen hímnemű Yorn tartózkodik meglehetősen közel Johanssonhoz. Egyik testvére, Pete zenélgetni szokott vele, míg egy másik, Rick pedig Scarlett Johansson egyik – tehetséggondozásért felelős – ügynöke.

A korkülönbség jelentős, bár ez Hollywoodban teljesen hétköznapi. Johansson 32, Kevin Yorn 51 éves. A színésznő épp válik, míg Yornnak korábbi házasságából van egy kislánya.

„Remekül megvannak egymással, bár kissé „se vele – se nélküle” kapcsolat. Kevin az egyik legkeményebb ügyvédje Scarlettnek. Barátságnak indult eleinte, de ez lett belőle.” – mondta egy a párhoz közelálló forrás.

Mindenesetre az ügyvéd úrnak már titoktartást nem kell fogadnia a viszony kapcsán.