Kim Kardashian nehéz helyzetbe került, rajongóitól várja a segítséget

 

Persze nem valami életbevágóan fontos dologban.

Vegyük elő a „Hogyan tartsuk ébren rajongóinkat?” című fiktív marketingstratégia tankönyvet, és abban olvassuk át azt a fejezetet, ami arról szólna, miként légy sztárként interaktív a rajongóiddal abban az esetben, ha nem történik veled semmi érdemleges.

Kim Kardashian ezt a leckét jól tudja. Ugyanis Kanye Westtel közös kislányuk, North friss gazdija lett egy kölyökkutyának, mely egy júniusban született alomból származik. A másik Kardashian-testvér, Kourtney is hazavitt ugyanabból az alomból egy másik kölyköt, akit kislányával, Penelope Disickkel együtt közösen Honey-nak neveztek el.

Kim azonban testvérénél sokkal rafináltabb volt. Ugyanis a névadási procedúrába bevonta több millió követőjét Twitter-oldalán, de azt már nem akarta, hogy feleslegesen elszabaduljon mindenki fantáziája, így azt a négy nevet tette csak közzé szavazásra, melyekben megegyezett kislányával.

Jelen állás szerint a Peachy Pop lesz a befutó, mely 29%-on áll, ezt követi a Sushi 25, a Baby Jesus 24, valamint a Goldie 22 százalékkal. A népnek, mint tudjuk, kenyeret és cirkuszt kell adni. A rajongóknak pedig – a Kardashian-recept szerint – lehetőséget mindenféle cuki szavazásra.