Mégsem lódított nevéről és koráról a filmsztár - milliókat nyerhet a bíróságon

 

A pontos összeget még nem állapították meg, de Rebel Wilson már így is nagyon boldog.

Rebel Wilson győzött, alaposan megkopaszthatja a Bauer Media kiadót, melynek több lapja, köztük a Woman’s Day, az Australian Women’s Weekly, a NoW és az OK magazin 2015-ben összesen nyolc cikkben állította azt a színésznőről, hogy hazudik személyazonosságáról.

Rebel Wilson csupa mosoly volt a bíró ítélethirdetése után. Fotó: Rex Features

Rebel Wilson csupa mosoly volt a bíró ítélethirdetése után. Fotó: Rex Features

A dús idomokkal megáldott Rebelről először a Woman’s Day magazin írta, hogy hazudott nevéről és koráról. A híresség valójában 36 éves és Melanie Elizabeth Bowndsnak hívják – szellőztették meg két évvel ezelőtt.

A pletykalap évkönyvfotókkal próbálta bizonyítani igazát, melyek sokakat meg is győztek. Az általuk lehozott képeken látható lány tényleg szakasztott úgy nézett ki, mint Wilson. A sztori szerint Melanie (Rebel Wilson) sosem volt osztályának bohóca, ahogyan azt ő korábban mesélte, iskolatársai még csak arra sem emlékeznek, hogy valaha elsütött akár egy viccet is.

A több hónapig tartó pert most megnyerte a Koszorúslányokból és a Pitch Perfectből ismert komika, aki ügyvédje, Justin Quill szerint 250 ezer dollárt is kaphat kárpótlásul, de ez akár több tíz millióra is rúghat.