Letölthető az ingyenes megoldás a zsarolóvírusok ellen

 

A zsarolóvírus ellenszere hatékonyan leszámol korunk legkellemetlenebb vírusfertőzésével.

A WannaCry kártékony program összesen 150 országban, több százezer szervezetet fertőzött meg világszerte úgy, hogy kihasználta az IT-rendszerek kritikus sebezhetőségét.

Azoknak a vállalatoknak, amelyek további lépéseket kívánnak tenni a rendszereik védelméért, az MRG Effitas vizsgálata kézenfekvő megoldást nyújt – IT költségvetéstől függetlenül.

Az MRG Effitas biztonságkutató cég független tesztelés során megállapította, hogy az ingyenes Kaspersky Üzleti Megoldás 100%-os védelmet nyújt és ezért elnyerte a független szakértők zsarolóvédelemi magas minősítésű tanúsítványát.

WannaCry

A fertőzés szimulációk során 13 új crypto-zsarolóvírus minta és képernyőblokkoló ellen kellett védelmet nyújtania az informatikai programnak.

Az ingyenes védelem minden olyan vállalkozás számára elérhető, amelyek WannaCry típusú támadással szembesülhetnek. Megoldást jelenthet mindazon cégeknek, amelyek nem használnak Kaspersky Lab termékeket valamint azoknak, akiknek a védelme nem elég hatékony a zsarolóvírusok támadásaival szemben.

A program könnyen telepíthető és a kezelése nem igényel komolyabb műszaki hozzáértést, s alkalmas más biztonsági programokkal való együttműködésre.