Üzlet közben ütöttek rajta a díleren - videóval!

 

Átadás-átvételkor ütött rajta a rendőrség egy kábítószer-kereskedőn és ügyfelén, Szegeden; mindkét férfi ellen eljárás indult - írja a police.hu.

Az üzletet 2017. május 24-én 22 óra 35 perckor akarták lebonyolítani egy belvárosban parkoló autóban, a szegedi rendőrök azonban intézkedés alá vonták a párost. A vevő ruházatából 10 műanyag simítózáras tasak került elő, fehér, massza-szerű kábítószergyanús anyaggal. Az autó átvizsgálásakor további kábítószergyanús anyagokat, digitális mérleget és egyéb, a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket találtak a rendőrök – olvasható a cikkben.

A vevő ellen kábítószer birtoklása vétségének, míg a kereskedő ellen kábítószer birtoklása vétségének, és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. Utóbbi férfit a nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök ezt követően több házkutatást tartottak, további két embert kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgattak ki.