Orlando Bloom exfelesége titokban újból férjhez ment

 

A szűk körű ceremóniáról csupán az 50 fős vendégsereg tudott, na és persze az esküvőszervezők, akik megalkották Miranda számára a mennyországot.

Miranda Kerr és Evan Spiegel még 2014-ben találkozott először egy a Louis Vuitton által szervezett gálavacsorán, azonban egészen 2015 nyaráig nem ismerték el kapcsolatukat. Azóta azonban ha tehették, világgá kürtölték boldogságukat, 2016 nyarán a milliárdos sármőr pedig feltette a nagy kérdést is.

Miranda Kerr és Evan Spiegel. Fotó: AFP

Miranda Kerr és Evan Spiegel. Fotó: AFP

Nem szivárogtak ki információk az esküvő időpontjáról, sem Orlando Blomm exneje, sem a Snapchat alapítója nem nyilatkozott az előkészületekről, ezért is ért sokakat meglepetésként, hogy a hétvégén a legnagyobb titokban kimondták a boldogító igent.

Egy kis, ámde annál bájosabb ceremónia keretében, Evan Los Angeles-i otthonának kertjében tartották meg a lagzit, ahová 50 vendég volt csupán hivatalos.

A People magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint minden nagyon klasszikus volt, a meghívottakat például koktélokkal várták a helyszínen, miközben egy zongorista a When You Wish Upon a Star dalt játszotta.

A dekoráció rusztikus elemekből állt össze, farmasztalokkal, padokkal, fehér székekkel, a virágokban pedig a rózsaszín dominált.

Miranda és első férje, Orlando 2013-ban váltak el egymástól, kettejüknek van egy közös kisfiuk, Flynn, aki már 6 éves.