Tizenötször deportálták a migránst, de visszatért és majdnem megölt egy kisgyereket

Már tizenötször deportálták azt a mexikói illegális migránst az USA-ból, akit most ittasan vezetve majdnem megölt egy 6 éves gyereket.

A Constantino Banda-Acosta nevű 38 éves illegális bevándorlót az utóbbi 15 évben 15-ször utasították ki az Egyesült Államokból, legutóbb január 18-án.

Az eset San Ysidróban történt, a részeg férfi nem állt meg egy stoptáblánál és belehajtott az éppen Disneyland hazatérő család autójába, majd elhajtottak a helyszínről a mellette ülő, szintén illegális migráns utastársával.

A balesetben megsérült a 6 éves Lennox Lake, akit az összetört autóból úgy szedtek ki, hogy nem lélegzett, eszméletlen volt és a fején több sebből vérzett. A fejsérülései olyan komolyak voltak, hogy azóta két operációt is el kellett végezni rajta.

A kisfiú apja, Ben Lake elmondta: jelenleg olyan nagy duzzanatok vannak a fején, ami miatt nem tudja kinyitni egyik szemét sem, emiatt pedig nagyon fél, mert nem érti miért nem lát.

Az elkövetőnek korábban már háromszor felfüggesztették a jogosítványát, valamint a felesége is megvádolta családon belüli erőszakkal. 2006-ban pedig letartóztatták úgynevezett „DUI charge-dzsal”, ami magyarul annyit jelent, hogy alkohol vagy drogok befolyása alatt vezetett valamilyen járművet.