Lelepleződött Jackie Kennedy különös titka - az egykori first lady sem volt tökéletes

Egyesek mániának neveznék, nála azonban csak egy újabb báj az, ami most napvilágra került.

A Jacqueline Kennedy Onassis életéről hamarosan megjelenő Jackie’s Girl: My Life With the Kennedy Family című könyv telis-tele lesz olyan érdekességekkel, melyekről az egykori first lady legnagyobb rajongói sem tudtak.

Jackie Kennedy. Fotó: MTI/EPA

Jackie Kennedy. Fotó: MTI/EPA

Jackie-nek, akit a mai napig is a világ valaha volt legkifinomultabb stílusikonjának tartanak, voltak hibái, melyet ügyesen titkolt a nyilvánosság elől. Erről számolt be a People magazinnak egykori asszisztense, Kathy McKeon, aki 1964 és 1977 között állt Jackie alkalmazásában.

„A hálószobai gardrób dugig volt a hétköznapi ruháival, persze szín szerint rendezve. Még életemben nem láttam olyan lenyűgöző cipőgyűjteményt, amilyen neki volt. A legérdekesebb azonban a negyed hüvelykes emelő volt, mely diszkréten miden egyes lábbeli sarkához volt rögzítve.”

 

A titok, miszerint Jackie egyik lába 6 milliméterrel rövidebb volt a másiknál, ezidáig nem derült ki, ügyelt a kifogástalan megjelenésére, az utolsó apró részletig tökéletesnek kellett lennie.

Talán pont ez az, ami olyan bámulatossá teszi Jacqueline Kennedy Onassist, elképesztő, hogy képes volt egy rizsszemnyi méret miatt ilyen kiegészítőket készíttetni.